Shall we provide a qualified opinion in following case? True or false?

When a company’s financial records have not been maintained in accordance with IFRS/GAAP but no misrepresentations are identified.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies
تاريخ النشر: 2014/06/23
Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

True