What is the best platform to upload/work an applications on? iOS, Android or Windows Phone?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/06/23
Bilal Sammour
من قبل Bilal Sammour , Full Stack Mobile Engineer , Toptal

It depends on the project you want, if you want mainly to interact with system actions such as calls, sms.... go to Android. If you need quick app iOS is the right decision.

For apps that contain animations, for great development ide, windows phone.