What two rewards would you be most satisfied with when achieving your targets?

1) Team building days out away from the working environment2) Corporate days out (sporting events, weekend trip away, etc)3) Additional individual training courses4) bonuses5) Increment6) If Other, Please specify.

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Sarfraz , Recruitment Consultant - LNG, Refinery, Petrochemical, Drilling, Offshore, Marine, EPC, PMC , Brunel Energy
تاريخ النشر: 2014/06/23
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Increment.

2. Promotion.