Double checking of creditor invoices is which of the following control?

A-Corrective Control B-Detective control, C-Preventive Control

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies
تاريخ النشر: 2014/06/22
Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

B

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

(B) Detective control

Mubashir Shahzad
من قبل Mubashir Shahzad , Oracle Functional Consultant/ERP Business Analyst , Jaffer Business System

C.