Which version of SCOR Model is presently available for supply chain management documentation ?

تم إضافة السؤال من قبل Vidyut Chandra Patange , CONSULTANT & TRAINER , SRH MANAGEMENT CONSULTANTS AND TRAINERS
تاريخ النشر: 2014/06/22
Vidyut Chandra Patange
من قبل Vidyut Chandra Patange , CONSULTANT & TRAINER , SRH MANAGEMENT CONSULTANTS AND TRAINERS

SCOR11 is the supply chain framework, presently in use to document supply chain management.