What kind of memory might be used in a server to detect and correct data corruption?

تم إضافة السؤال من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)
Peter Paquing
من قبل Peter Paquing , ELECTRICAL ENGINEER CONSULTANT , ABDALLAH ALSAIF & PARTNERS FOR ENGINEERING

ECC (Error Correcting Code) memory can detect memory data issues and correct the errors on the fly.