How does the mind-body connection affect our emotions?

تم إضافة السؤال من قبل Manisha p , Leader of Gynecology and Obstetric Ward, Academic Member , university
تاريخ النشر: 2013/10/17
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

Because they are interconnected and communicate  to each other.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , Plant Operations and Project Manager , WR Grace

Healthy attitude can in itself mobilize and stimulate the body’s defenders.

Severe prolonged stress and negative thinking can compromise the immune system